Riječni kamp Aganovac je novootvoreni kamp, smješten na obali rijeke Bune u centralnom dijelu drevnog grada Blagaja. U sjenkama stabala vrbe i oraha, pronaći ćete zadovoljstvo i mir. Kamp predstavlja  idealno mjesto za odmor i relaksaciju  na obali rijeke Bune čija ledena voda( temp.8 'C) osvježava tokom vrelih ljetnih mjeseci .Sva potrebna infrastruktura  u kampu je obezbijeđena a informacije pogledajte u listi usluga.Raspolažemo sa malom kuhinjom koja može da zadovolji potrebe gostiju,naročito onih koji se koriste šatorima. Kapacitet kampa je: za grupe sa malim šatorima:+/- 35 kamping jedinica( 60 osoba) ili 8 kamping jedinica( kamping vozila,kombi )
U neposrednoj blizini kampa nalaze se pekara,mesara, mnogobrojne trgovine, restorani u kojima mozete kušati bogatu  i raznoliku  bosansko-hercegovačku kuhinju i vrhunska vina.Tokom vašeg boravka u kampu možete posjetiti brojne istorijske znamenitosti grada Blagaja.
Kamp djeluje u okviru domaćinstva Aganovac i naša porodica će se potruditi da se osjećate kao kod svoje kuće!!!
Dođite i upoznajte prirodne ljepote i kulturno-historijsko blago Blagaja, Mostara, i Hercegovine.Geografski položaj kampa Vam to omogućuje!!!
Kamp je otvoren u periodu April-Oktobar
Preporučujemo rezervaciju kamping jedinica!!!
Dobrodošli!!!

GPS KOORDINATE:
N 43’15.452’
E 017’53.290’